top of page

FORMADOR D'EMPRESES I PROFESSIONALS

Des de l'any 2000 porto immers en el món del teatre, cinema i escriptura com actor, formador, director, dramaturg, guionista i productor. Sóc un apassionat de la comunicació, les relacions humanes, les formes i el missatge.

Previament m'he format i he treballat en l'àmbit científic, i he treballat en els sectors privat i públic en els terrenys de l'educació, la agroalimentació i el de serveis.

He viscut i treballat en diversos llocs d'Espanya, França i Anglaterra.

Aquesta dualitat científico-artística m'aporta una capacitat pluridimensional d'observació i d'anàlisi sobre les persones, sistemes i fenòmens, de forma que arribo a veure amb més claredat les múltiples connexions entre els seus diversos aspectes, inclosos aquells que semblen molt diferents.

Actualment sóc capaç de formar a un ampli ventall de personas en especialitats com els exemples següents, que recullo en varis DOSSIERS que t'incito a que em demanis:

- comunicació verbal i no verbal i treball de veu per a professionals que volen millorar la seva capacitat discursiva i per a persones que necessiten millorar la seua reinserció laboral

- detecció i eliminació de problemes específics en la comunicació: por escènica, oblidar-se del text, ús de l'espai i objectes, aprendre a improvisar, etc.

- millora de la comunicació a través de la pantalla i en format online

- dinàmiques de grups

- role-plays per a la millora dels departaments d'atenció al client i per a persones que necessiten millorar la seua reinserció laboral (entrevista de treball, elevator pitch, storytelling, etc.)

- exercicis de creativitat, flexibilitat, lideratge, motivació i autocontrol    - millora el teu currículum detectant les teves qualitats

- pràctica en els idiomes Anglès, Francès, Castellà i Catalá (gramàtica, conversa i redacció)

bottom of page